Debra Eliza Mane
Feelgood novels with a #Yiha!

 


 

Liefde in Twin Bridges - Jacob en June (2018)

ISBN:  9789492585233

 

 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Liefde in Twin Bridges - Abby en Blake (2017)

ISBN:  9789492585165

.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

.

Leven als prinses in Texas (2017)

ISBN: 9789463425919

..

.

.

"Heerlijk zomerleesvoer dat ook echt meer is dan alleen luchtig en lieflijk." - The bookreview

.

Liefde in Twin Bridges - Jacob en June. (deel 2 uit de Twin Bridges serie)

Jacob is de grootste womanizer van Twin Bridges. Wanneer hij een aanbod krijgt van producer Ray Gardner die zijn ranch wil huren voor een filmproductie, zegt hij geen nee. De goddelijke Eva Bates speelt namelijk de hoofdrol en zal wekenlang op zijn terrein ronddartelen. Jacob ziet de jacht op haar wel zitten.
Waar hij echter geen rekening mee heeft gehouden is dat June, de auteur van het boek dat verfilmd wordt, ook op de ranch aanwezig is en hem danig in de war brengt. Waarom voelt hij zich zo tot June aangetrokken? Is het medelijden wat hij voor haar voelt omdat ze als een hulpeloos vogeltje in een rolstoel zit, of iets anders?
Als Lucy-Jane vervolgens ook nog voor de deur staat met een klein jongetje aan haar hand weet Jacob niet meer waar hij het zoeken moet. Wie is het die hem helpt met al zijn verwarrende gevoelens?

.

.

"Zelfacceptatie en doorzettingsvermogen staan bij Jacob en June hoog in het vaandel en wekt respect." - SJM schrijft.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

 

"Een boek om van te genieten. Ik kijk nu al enorm uit naar de volgende boeken! Keep those Yiha’s coming! " - The bookreview

*

 

Als Abby op dezelfde dag haar baan én haar vriend Rens kwijtraakt, besluit ze haar lot in eigen handen te nemen. Ze vliegt samen met haar rottweiler naar Amerika, ver bij Rens vandaan die haar bedrogen heeft. Als fervent Elvis-fan trakteert ze zichzelf voor kerst op een bezoekje aan Graceland, het huis van the King.

.
Het lot heeft echter andere plannen met haar. Alle vluchten naar Tennessee zitten vol en Abby komt terecht in Montana, in het charmante dorpje Twin Bridges. Al snel belandt ze op de radar van sexy cowboy Jacob, maar Abby heeft eigenlijk haar hart verpand aan Blake, de man die haar bij aankomst in Montana zo goed heeft geholpen. Zijn uitgeleende jas houdt haar warm als ze het moeilijk heeft. Maar zal ze Blake ooit nog terugzien?

.
Een hartverwarmend kerstverhaal over ware liefde en je leven weer in eigen handen nemen van de hand van Debra Eliza Mane, de eerste succesvolle western romance-auteur van Nederlandse bodem, en Lizzie van den Ham, bestsellerauteur van romantische boeken op iTunes, Kobo en Amazon.

 

.

 Een verhaal om “Yihaa!” naar te roepen!  - Books and Tea corner

.

.

.

.

.

.

.

.

..

"Het Amerikaanse landschap, een sexy cowboy en hete romantische scenes. En dat allemaal met een oer-Hollandse meid als hoofdpersoon. Dat betekent genieten tot de laatste bladzijde." -Suzanne Peters, auteur

.

Een prinses. Een cowboy. Een onwaarschijnlijke liefde.

Samantha de Vriesch heeft het perfecte leventje: rijke ouders, een groepje populaire meiden om zich heen op school en de knapste jongen als vriendje. Tot haar moeder roet in het eten gooit. Sams ouders gaan scheiden en mevrouw de Vriesch heeft een huis gekocht in the middle of nowhere in Robstown, Texas, om daar een bed and breakfast te beginnen. En Sam moet natuurlijk mee, want meneer de Vriesch heeft het te druk met zijn nieuwe vriendin...

Om van de nood een deugd te maken, besluit Sam om ook in Texas de ongeslagen prinses van Robstown High te worden. Ze heeft haar zinnen gezet op de knapste jock van de school, maar eigenlijk laat de klusjesman die haar moeder helpt met het opknappen van het huis haar hart veel sneller slaan. Scott is een arme jongen met een verleden en volgens Sam een totaal kansloze cowboy. Daar mag ze niet mee gezien worden... maar hoe kan ze zijn verleidelijke glimlach en lieve woorden weerstaan?

Soms heeft je hart gelijk, niet je verstand.

.

"Heeft de stoere Texaanse cowboy Scott zijn lasso nodig om het hart van het oer-Hollandse verwende nest Sam te stelen? Of kan hij als klusjesman haar muurtje eenvoudig met zijn hamer afbreken? Een leuke en eigentijdse roman waar menigeen zichzelf in kan vinden." - Miranda Hillers, auteur.

 

 

 

 

 

 .

.

.

.

NIEUW!

 

Eboek  

Googleplay: deel 4, deel 5, deel 6

Kobo: deel 4, deel 5, deel 6

Bol.com: deel 4, deel 5, deel 6

ITunes: deel 4, deel 5, deel 6

Amazone: deel 4, deel 5, deel 6

Libris: deel 4, deel 5, deel 6

Het complete verhaal van “Liefde in Twin Bridges - Jacob en June”, is als eboek opgesplitst in drie delen. Jacob en June is het vervolg op Abby en Blake en is daarom genummerd als Liefde in Twin Bridges deel 4, 5 en 6

.

.

 

 

 

 

 

De paperback waarin alle drie de eboek delen samen gebundeld zijn is (v.a. 31 mei) te bestellen bij:  Bol.com, BrunaECI, Ako, Libris of in elke andere (online) boekhandel.  

 ..

.

.

.

.

.

Liefde in Twin Bridges, bestormde binnen twee uur tijd de Itunes en Kobo-hitlijsten en pronkt sindsdien bovenaan de lijst met (western-)bestsellers.

 

Eboek  

Googleplay: deel 1, deel 2, deel 3

Kobo: deel 1, deel 2, deel 3

Bol.com: deel 1, deel 2, deel 3

ITunes: deel 1, deel 2, deel 3

Amazone: deel 1, deel 2, deel 3

Libris: deel 1, deel 2, deel 3

.

 Het complete verhaal van “Liefde in Twin Bridges - Abby en Blake”, is als eboek opgesplitst in drie delen. 

.

De paperback waarin alle drie de eboek delen samen gebundeld zijn is te bestellen bij:  Bol.com, BrunaECI, Ako, Libris of in elke andere (online) boekhandel.  

 .

...

1.

'Princess in Texas' sold 1,000 copies in the first month and is a national bestseller on iTunes and Kobo...

.

Eboek

Googleplay: deel 1, deel 2, deel 3.

Kobo: deel 1, deel 2, deel 3 

Bol.com: deel 1, deel 2, deel 3

ITunes: deel 1, deel 2, deel 3

Amazone: deel 1, deel 2, deel 3

Libris: deel 1, deel 2, deel 3

.

 Het complete verhaal van “Leven als prinses in Texas”, is als eboek opgesplitst in drie delen. 

 

 

De paperback waarin alle drie de eboek delen samen gebundeld zijn is te bestellen bij:  Bol.com, BrunaECI, Ako, Libris of in elke andere (online) boekhandel.